Contact   AVW   Legale infos   Sitemap   
Talen:  DE  FR  EN
Uw winkelwagen is leeg
Ebay-Shop
Facebook
18.07.2021
Gegevensbescherming
18.07.2021
Gegevensbescherming

Privacy Policy
bij de Europese Algemene Verordening Gegevensbescherming (EU GDPR) 

 

 Logbestanditems 

Telkens wanneer een website wordt bezocht, worden vermeldingen in de zogenaamde logbestanden gemaakt, waarbij gegevens over het respectieve surfgedrag van de gebruiker worden geregistreerd.Deze gegevens worden niet gebruikt om de websitebezoeker persoonlijk te identificeren, maar dienen slechts een anonieme evaluatie van het gebruik van een pagina. De door de gebruiker verzamelde gegevens worden nooit samengevoegd met de persoonlijke gegevens die door ons zijn opgeslagen.Deze gegevens worden niet door ons gebruikt en zijn ons verder onbekend.Door gebruik te maken van onze websites en het gebruik van sociale media stemt de bezoeker in met de opslag van deze gegevens, die wij op geen enkele manier beïnvloeden.


Gebruik van persoonlijke gegevens

Persoonlijke gegevens van onze klanten en zakelijke partners worden verzameld, opgeslagen en verwerkt om een ​​juiste verwerking van orde in de aankoop of verkoop te verzekeren met het oog op latere garantie, service en technische administratie diensten, evenals voor eigen marketingdoeleinden mogelijk te maken.Wij behandelen uw gegevens vertrouwelijk en met de grootst mogelijke zorg. Ze bevinden zich uitsluitend in de EU, zijn beveiligd met een wachtwoord en de originele gegevens en de back-up van gegevens zijn veilig voor toegang door derden.U kunt ervan verzekerd zijn dat uw persoonlijke gegevens alleen intern voor het contractbeheer en boekhouding en externe voor verwerking van betalingen methoden zullen worden gebruikt en om de goederen per post of pakketdienst te verzenden, en uitsluitend voor de vrijlating van belangrijke informatie voor zakelijke relatie aan onze bestaande klanten en zakelijke partners (b.v. adreswijziging, verandering van e-mailadres, wijziging van telefoonnummers, gewijzigde of nieuwe websitelinks, ...).Als onderdeel van het bestelproces ontvangt bijvoorbeeld de door ons gebruikte service providers , hier als dragers, logistieke bedrijven, banken ... de nodige gegevens voor het bestellen en orderverwerking. De gegevens die op deze manier worden verzonden, mogen alleen door onze serviceproviders worden gebruikt om hun taak te vervullenen niets anders.
Een verwijdering van uw persoonlijke gegevens - als wettelijke bewaarplicht niet verzetten – is mogelijk door schriftelijke opzegging claim en als de gegevens naar de bestemming van de besparing voldoen niet meer nodig is of als hun opslag om andere wettelijke redenen niet-ontvankelijk is.
Een wijziging van uw persoonlijke gegevens is op elk moment mogelijk door een eenvoudige info aan ons, bijvoorbeeld op http://www.hts-drums.com/cms/index.php?article_id=26&clang=2 .

Gebruik van sociale media: facebook

Via onze webpagina's kunt u inloggen op onze facebookpagina door op de facebook-knop te drukken, alsook door de directe invoer van ons facebookadres via uw browser. Het sociale netwerk facebook.com van Facebook Inc. verzamelt en slaat gegevens op hun servers op over uw surfgedrag of "like" -informatie of over opmerkingen die u kunt invoeren. Voor het doel en de reikwijdte van deze verzameling van gegevens en de verdere verwerking en het gebruik van gegevens door Facebook, en uw rechten en manieren om uw privacy te beschermen, raadpleegt u het privacybeleid van Facebook.


Gebruik van externe online verkoopplatforms: eBay

Via onze website kun je inloggen in onze eBay-winkel door op de eBay-knop te drukken, alsook door de directe invoer van ons eBay-winkeladres in je browser. De online verkoop platform ebay.com van eBay Inc. en al haar lokale land platformen en bedrijven (b.v. ebay.be, ebay.de, ebay.fr, ...) verzamelen gegevens op hun servers over uw surfgedrag, koopgedrag, bij aankooptransacties, evenals persoonlijke gegevens, betaalmiddelen en betaalgegevens. Voor het doel en de reikwijdte van deze verzameling van gegevens en de verdere verwerking en het gebruik van deze gegevens door eBay, en uw rechten en manieren om uw privacy te beschermen, raadpleegt u het privacybeleid van eBay.


Gebruik van externe betaaldiensten: PayPal en Mollie

Betalingen kunnen hetzij via gebruikelijke wijze worden gemaakt per overschrijving aan ons bank, alsmede door het gebruik van online betaaldiensten, zoals PayPal of Mollie, wie wij zijn aangesloten. Inschrijving in deze betalingsdiensten is derhalve niet verplicht voor u als klant voor het kopen van ons en gebeurt dus met een vrijwillige beslissing van de klant. 

De online betaaldiensten op paypal.com van PayPal Inc. en mollie.com van Mollie B.V. verzamelen en bewaaren gegevens op hun servers over uw koopgedrag, over aankooptransacties, persoonlijke gegevens, betaalmiddelen en betaalgegevens. 
Voor het doel en de reikwijdte van deze verzameling van gegevens en de verdere verwerking en het gebruik van dergelijke gegevens door PayPal en Mollie, en uw rechten en manieren om uw privacy te beschermen, raadpleegt u het privacybeleid van PayPal en Mollie.

 

Gebruik van pakketdiensten voor de verzending van goederen: bpost en DHL Duitsland

Zendingen worden door ons alleen aangeboden binnen de Europese Monetaire Unie.
De levering binnen België gebeurt meestal via bpost, de Belgische Post, en buiten België, wordt dit meestal gedaan door de Duitse pakketdienst DHL , de DHL Paket GmbH.
Uw persoonlijke gegevens worden aan bpost op dit moment niet digitaal van ons overgedragen, maar alleen handmatig genoteerd op een pakketlabel.  Gegevensopslag vindt hier nu niet plaats. 
Aan de DHL Paket GmbH zullen wij uw persoonlijke informatie digitaal door geven in de vorm van naam, adres en uw telefoonnummer – indien tot nu toe verlangt door DHL voor de levering - en dit uitsluitend voor het doel van uw pakket levering. Uw persoonlijke gegevens worden daarom opgeslagen op de servers van DHL Paket GmbH.
Voor het doel en de reikwijdte van het verzamelen van gegevens en de verdere verwerking en het gebruik van gegevens door bpost en DHL Paket GmbH evenals uw rechten en manieren om uw privacy te beschermen, verwijzen wij u naar het privacybeleid van bpost op bpost.be en DHL Paket GmbH op  dhl.de.

 

Reclame en nieuwsbrief

We zullen u nooit rechtstreeks advertenties sturen en u zult de nieuwsbrief alleen ontvangen als u zich hier zelfs expliciet voor heeft geregistreerd. 
Je kunt je op elk gewenst moment gratis afmelden voor de nieuwsbrief.
Alles wat nodig is, is een eenvoudige info voor ons, b.v. per e-mail naar: http://www.hts-drums.com/cms/index.php?article_id=26&clang=2 .


Beperking en toestemming

Buiten de eerder beschreven reikwijdte van dit privacybeleid, zullen we uw persoonlijke informatie niet delen, verkopen of anderszins commercialiseren aan derden. Door gebruik te maken van onze diensten, websites en winkels, verkoop- en communicatieplatforms, sociale netwerken of door uw aankoop, inclusief alle betalingsdiensten, accepteert u deze verklaring en overeenkomst onvoorwaardelijk.
We willen er graag op wijzen dat internetgebaseerde datatransmissie en digitale gegevensopslag altijd en overal een zeker veiligheidsrisico lopen. Volledige bescherming tegen illegale toegang door derden, b.v. hackers, is absoluut onmogelijk. 
De Duitse versie is als de oorspronkelijke Gegevensbescherming gedefinieerd. De versies in het FR / NL / EN zijn vreemde vertalingen van hetzelfde. In geval van twijfel of foutieve vertaling formuleringen is altijd alleen de Duitse versie geldig .